Lid worden

Accordeonorkest Rapsodie repeteert iedere dinsdagavond in Ontmoetingscentrum Bronveld in Barneveld.

Nieuwe leden zijn welkom!

Zou je het leuk vinden om accordeon of met een ander – bij het orkest passend – instrument te spelen bij Rapsodie? Kun je al goed spelen of ben je een beginner? Nieuwe leden, ongeacht leeftijd of speelniveau zijn van harte welkom!

Accordeonorkest Rapsodie

Accordeonorkest Rapsodie is een gezellige vereniging met enthousiaste leden. Vaardigheden en ambities van de leden lopen nogal uiteen. Er is bij Rapsodie voor iedereen een mogelijkheid om mee te spelen op eigen niveau. We kunnen plaats bieden aan zowel beginnende, gevorderde en vergevorderde spelers van elke leeftijd. Bij de vereniging heerst een ontspannen en gezellige sfeer waarbij het ook gaat om het plezier dat je kunt halen uit het samen musiceren op het accordeon. Sinds september 2014 is er een gelegenheid voor het oefenen van Klezmer muziek. Elders vind u meer informatie over deze muziek (groep).

Repetitietijden voor de verschillende groepen

Hieronder vind je de oefentijden voor de groepen:

Het Groot Rapsodie-orkest

Het Groot orkest bestaat uit gevorderde leden en gevorderde jeugdleden. De gevorderde leden repeteren iedere dinsdagavond van 19.30 uur – 21.30 uur met daartussen een kwartier pauze

Klezmer muziekgroep

Iedere eerste dinsdag van de maand oefent de Klezmer groep van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na de pauze repeteert het Groot Rapsodie orkest verder tot 21.30 uur.

Accordeonles

Als je accordeon wilt leren spelen, maar je weet niet of het bij je past: Rapsodie heeft huuraccordeons in verschillende maten en soorten beschikbaar. De instrumenten zijn van goede kwaliteit en ook uitermate geschikt om in het orkest te gebruiken.