Agenda

U bent van harte welkom om ons accordeonorkest te komen beluisteren bij de onderstaande openbare optredens en/of activiteiten.

Wil je in november laagdrempelig kennismaken met de accordeon?

Op dinsdagavond 1 november start Rapsodie weer de intro-cursus voor volwassenen: “Kennismaken met de Accordeon”. Na de succesvolle intro-cursus voor kids (begin oktober) geven wij nu ook gelegenheid aan volwassenen en jongvolwassenen om op een leuke en ontspannen manier meer te weten te komen over de “in en outs” van de accordeon.

De accordeon is tegenwoordig een graag en gewild modern muziekinstrument. Het heeft dan ook niets meer te maken met het plakkaat “oudbolligheid” uit vroegere tijden. Het is een hartstikke leuk instrument en je zult verbaasd zijn hoe snel je er mee overweg kunt.

In 5 lessen (1-8-15-22-29 november) leer je van alles over de accordeon, de muziek en krijg je een opstapje om al een eenvoudig muzieknummer te leren spelen. De cursus bestaat uit 5 lesavonden van 18.45 tot 19.15 uur in Ontmoetingscentrum Bronveld te Barneveld.

De kosten bedragen €37,50 en dat is inclusief huuraccordeon. Hierna is er de mogelijkheid om je aan te sluiten als lid van onze vereniging. Privéles en het huren van een accordeon zijn ingesloten als lid van de vereniging. Rapsodie beschikt over een bevoegd en ervaren docent die tevens dirigent van ons orkest is.

Hebben wij je enthousiast gemaakt en heb je zin om bij ons accordeon te leren spelen? Meld je aan, je bent van harte welkom! Wil je wat meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 06-20896763 of email info@accordeonrapsodie.nl

Repetities Accordeonorkest Rapsodie

Onze repetitie-avonden vinden elke dinsdagavond plaats in het Ontmoetingscentrum Bronveld, Zonnebloemstraat 31 te Barneveld. De oefentijden voor het Rapsodieorkest zijn van 19.30 uur tot 21.45 uur.

Sinds september 2014 zijn we gestart met Klezmer oefenavonden in Ontmoetingscentrum Bronveld te Barneveld.

Iedere eerste dinsdag van de maand oefent de Klezmer groep van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na de koffiepauze oefent het Rapsodieorkest verder van 20.45 uur tot 21.45 uur. 

Wil je een keer komen kijken? Dan ben je altijd welkom. Neem van tevoren wel even contact op.