Agenda

U bent van harte welkom om ons accordeonorkest te komen beluisteren bij de onderstaande openbare optredens en/of activiteiten.

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar? Kom gezellig kennismaken met de accordeon

Accordeonorkest Rapsodie start 5 oktober weer een intro-cursus voor jeugd vanaf 7 t/m 12 jaar.

Jongens en meisjes die weleens willen proberen hoe het spelen op een accordeon is worden van harte uitgenodigd voor 4, 11 en 18 oktober 2022.

Het zijn 3 korte introductie lesjes van een half uur om kinderen te laten kennismaken het accordeon. Én je zult verbaasd zijn hoe snel je er een liedje op kunt spelen! De accordeon is tegenwoordig een graag en gewild modern muziekinstrument. Het heeft dan ook niets meer te maken met het plakkaat “oudbolligheid” uit vroegere tijden. Het is een hartstikke leuk instrument waar kinderen snel mee overweg kunnen.

De introductiecursus bestaat uit 3 lesavonden van 18.45 tot 19.15 uur in onze repetitieruimte Ontmoetingscentrum Bronveld te Barneveld onder begeleiding van dirigente Sonja Veer. De kosten voor het pakket zijn 15 euro en dat is inclusief een huuraccordeon.

Hierna is er de mogelijkheid om je aan te sluiten als lid van onze vereniging. Privéles en het huren van een accordeon zijn mogelijk als lid van de vereniging.

Hebben wij je enthousiast gemaakt en heb je zin om bij ons accordeon te leren spelen? Meld je dan aan via telefoonnummer 06-20896763 of via email info@accordeonrapsodie.nl

Repetities Accordeonorkest Rapsodie

Onze repetitie-avonden vinden elke dinsdagavond plaats in het Ontmoetingscentrum Bronveld, Zonnebloemstraat 31 te Barneveld. De oefentijden voor het Rapsodieorkest zijn van 19.30 uur tot 21.45 uur.

Sinds september 2014 zijn we gestart met Klezmer oefenavonden in Ontmoetingscentrum Bronveld te Barneveld.

Iedere eerste dinsdag van de maand oefent de Klezmer groep van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na de koffiepauze oefent het Rapsodieorkest verder van 20.45 uur tot 21.45 uur. 

Wil je een keer komen kijken? Dan ben je altijd welkom. Neem van tevoren wel even contact op.