Oproep: Speel jij accordeon? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die ons orkest komen versterken! Neem snel contact met ons op!

Nieuws


                                                    Oproep: Wij willen graag ons orkest uitbreiden. Speel je accordeon of zou je dat graag willen leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Als je een ander bijpassend instrument bespeelt, ben je ook welkom op onze Klezmer oefenavonden. Kom gewoon eens langs in het Ontmoetingscentrum Bronveld (Barneveld) waar we iedere dinsdagavond repeteren. Je bent hartelijk welkom bij onze gezellige vereniging!! 
Meld je aan via onderstaande link voor meer informatie of maak een afspraak. 

Neem contact op met een van onze bestuursleden

 

  

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accordeonorkest Rapsodie start een nieuwe serie introductielessen op de accordeon.

Vroeger een instrument gespeeld?
Onderzoek toont aan dat mannen en vrouwen, die in hun jeugd muziek hebben gemaakt maar daarmee moesten stoppen vanwege bijvoorbeeld hun werk en/of gezin, nu de draad weer willen oppakken omdat ze inmiddels over meer vrije tijd beschikken. Eigenlijk willen zij best weer gaan spelen maar zien er tegenop om opnieuw te beginnen Voor hen is dit hèt moment om de muzikale talenten weer op te pakken. Rapsodie biedt momenteel een unieke gelegenheid door het aanbieden van een introductiecursus voor jong en oud. Dus bespeelde je misschien jaren geleden accordeon en denk je dat je het verleerd bent? Fris dan je muzikale talenten weer op en sluit je aan bij ons orkest. Heb je geen accordeon? Geen enkel probleem, want wij beschikken over goede huuraccordeons.

Ook zijn er mensen die er geen idee van hebben dat accordeon spelen zo'n leuke hobby is. Meestal weten zij ook niet waar ze moeten te beginnen. Vaak is een proefles of een korte introductiecursus hèt moment om de (her)start te maken. En het zal je verwonderen hoe snel je al de eerste deuntjes onder de knie hebt. En wellicht zal het je ook verbazen hoeveel verschillende klanken en trillingen je al in de eerste les uit het instrument kunt toveren.

Nieuwsgierig geworden? Graag nodigen wij belangstellenden uit om kennis te komen maken met ons Accordeonorkest, de accordeon en de accordeonmuziek.