We zijn op zoek naar nieuwe spelende leden om ons orkest uit te breiden! Geïnteresseerd? Kijk snel bij het nieuws voor meer informatie!

Nieuws

                                                    Oproep:
Wij willen graag ons Accordeonorkest uitbreiden.
 

Spelende leden die zich bij ons orkest willen aansluiten, zijn van harte welkom!

Als je van Klezmer muziek houdt, ook dan ben je van harte welkom! 

Ook als je niet in bezit bent van een accordeon: onze vereniging heeft accordeons te huur.
We bespreken graag met jou een van de vele mogelijkheden! 
Neem contact op met een van onze bestuursleden en maak een afspraak.

 

  

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accordeonorkest Rapsodie start een nieuwe serie introductielessen op de accordeon.

Vroeger een instrument gespeeld?
Onderzoek toont aan dat mannen en vrouwen, die in hun jeugd muziek hebben gemaakt maar daarmee moesten stoppen vanwege bijvoorbeeld hun werk en/of gezin, nu de draad weer willen oppakken omdat ze inmiddels over meer vrije tijd beschikken. Eigenlijk willen zij best weer gaan spelen maar zien er tegenop om opnieuw te beginnen Voor hen is dit hèt moment om de muzikale talenten weer op te pakken. Rapsodie biedt momenteel een unieke gelegenheid door het aanbieden van een introductiecursus voor jong en oud. Dus bespeelde je misschien jaren geleden accordeon en denk je dat je het verleerd bent? Fris dan je muzikale talenten weer op en sluit je aan bij ons orkest. Heb je geen accordeon? Geen enkel probleem, want wij beschikken over goede huuraccordeons.

Ook zijn er mensen die er geen idee van hebben dat accordeon spelen zo'n leuke hobby is. Meestal weten zij ook niet waar ze moeten te beginnen. Vaak is een proefles of een korte introductiecursus hèt moment om de (her)start te maken. En het zal je verwonderen hoe snel je al de eerste deuntjes onder de knie hebt. En wellicht zal het je ook verbazen hoeveel verschillende klanken en trillingen je al in de eerste les uit het instrument kunt toveren.

Nieuwsgierig geworden? Graag nodigen wij belangstellenden uit om kennis te komen maken met ons Accordeonorkest, de accordeon en de accordeonmuziek.