Oproep: Speel jij accordeon? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die ons orkest komen versterken! Neem snel contact met ons op!

Waarom Rapsodie?

Rapsodie: een vrolijke noot!

Beste lezer,

Vrolijke accordeonklanken! Wij van Accordeonorkest Rapsodie kunnen hiervoor zorgen. We kunnen daarvoor putten uit een veelomvattend en zeer gevarieerd muziekrepertoire. Volgens Wikipedia is de betekenis van Rapsodie o.a. een verzamelwerk van muziekstukken, een mengelmoes van muziek en/of muziekstukken met vrije vorm waarin volksmelodieën verwerkt zijn, een rapsodie is een muziekstuk dat qua stijl bestaat uit contrasterende gedeelten in stijl en stemming, maar ondanks de vrije vorm toch een eenheid vormt in terugkerende thema's. Vandaar de naam van ons Accordeonorkest: Rapsodie.

We verzorgen met ons orkest optredens in verschillende instellingen, woon- en zorgcentra en bij diverse evenementen in de gemeente Barneveld en wijde omgeving. Misschien kent u ons al, en als u Rapsodie wilt uitnodigen voor een hernieuwde kennismaking dan houden wij ons aanbevolen. Als u ons nog niet kent, is het misschien een goed idee om ons orkest een keer uit te nodigen. Dan kunt u zelf kennismaken met onze vrolijke en/of ingetogen accordeonklanken, waar jong en oud altijd weer van genieten.

Voor elke gelegenheid kunnen wij u een passend programma aanbieden. Van liedjes van vroeger tot en met moderne pop- en musicalmuziek. Van het klassieke tot en met het lichtere genre. Op speciaal verzoek spelen wij ook gewijde muziek en/of geestelijke liederen. Dit alles onder de muzikale leiding van onze dirigente Sonja Veer.

Meer informatie voor een optreden en/of boeking van Accordeonorkest Rapsodie, kunt u vinden op deze website onder boekingen.
Of neem contact op met het bestuur voor een afspraak, om te overleggen wat tot de mogelijkheden voor een optreden behoort. Samen komen we er altijd uit.

Het Bestuur