Oproep: Speel jij accordeon? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die ons orkest komen versterken! Neem snel contact met ons op!

Lid worden

Algemeen
Accordeonorkest Rapsodie repeteert iedere dinsdagavond in Ontmoetingscentrum Bronveld in Barneveld.

Nieuwe leden zijn welkom!
Zou je het leuk vinden om accordeon of met een ander - bij het orkest passend - instrument te spelen bij Rapsodie? Kun je al goed spelen of ben je een beginner? Nieuwe leden, ongeacht leeftijd of speelniveau zijn van harte welkom!

Accordeonorkest Rapsodie
Accordeonorkest Rapsodie is een bloeiende vereniging en telt op dit moment 15 enthousiaste leden, variërend in leeftijd van 14 tot 75+. Vaardigheden en ambities van de leden lopen nogal uiteen. Er is bij Rapsodie voor iedereen een mogelijkheid om mee te spelen op eigen niveau. We kunnen plaats bieden aan zowel beginnende, gevorderde en ver-gevorderde spelers van elke leeftijd. Bij de vereniging heerst een ontspannen en gezellige sfeer waarbij het ook gaat om het plezier dat je kunt halen uit het samen musiceren op het accordeon. In september 2014 is er een gelegenheid voor het oefenen van Klezmer muziek. Elders vind u meer informatie over deze muziek (groep).

Repetitietijden voor de verschillende groepen
Hieronder vind je de oefentijden voor de groepen:

Het Groot Rapsodie-orkest
Het Groot orkest bestaat uit gevorderde leden en gevorderde jeugdleden.
De gevorderde leden repeteren iedere dinsdagavond van 19.30 uur – 21.30 uur met daartussen een kwartier pauze.

Klezmer muziekgroep
Iedere eerste dinsdag van de maand oefent de Klezmer groep van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na de pauze repeteert het Groot Rapsodie orkest verder tot 21.30 uur.

Accordeonles
Als je accordeon wilt leren spelen, maar je weet niet of het bij je past: Rapsodie heeft huuraccordeons in verschillende maten en soorten beschikbaar. De instrumenten zijn van goede kwaliteit en ook uitermate geschikt om in het orkest te gebruiken. Voor accordeonles kun je terecht bij onze gediplomeerde accordeondocente en dirigente: Sonja Veer. Voor informatie kun je contact met haar opnemen.
(E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   – T 0342 493114)