Oproep: Speel jij accordeon? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die ons orkest komen versterken! Neem snel contact met ons op!

Boekingen

Wilt u graag van onze accordeonmuziek genieten op uw evenement, dan kan dat! Lees ook: Waarom Rapsodie?

Boekingen voor optredens worden gedaan via het bestuur van Accordeonorkest Rapsodie. Definitieve toezegging wordt pas gedaan na intern overleg, in verband met beschikbaarheid van leden en dirigente.

Als basis speelt het orkest per optreden ongeveer 60 minuten. De invulling daarvan, zoals passend repertoire, indeling en speelduur, gebeurt in overleg met u. Ons orkest is zowel te boeken voor open als besloten optredens. Optredens buiten doen we overigens alleen bij droog weer, niet bij druilerig weer, mist of "tussen de buien" door. Dit is omdat het een blijvende schade kan veroorzaken aan het accordeon.

Om het financiële plaatje van ons orkest gezond te houden, vragen wij voor een optreden een (passende) vergoeding.

Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden, of boekingen met:

Voorzitter, Erik van de Braak: M 06 51043498 / E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Penningmeester, Janny Klomp: E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Secretariaat, Alie Davelaar: 06 20896763 / E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.