Oproep: Speel jij accordeon? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die ons orkest komen versterken! Neem snel contact met ons op!

AgendaRepetities Accordeonorkest Rapsodie:

Onze repetitie-avonden vinden elke dinsdagavond plaats in het Ontmoetingscentrum Bronveld, Zonnebloemstraat 31 te Barneveld. De oefentijden voor het Rapsodieorkest zijn van 19.40 uur tot 21.45 uur.
Sinds september 2014 zijn we gestart met Klezmer oefenavonden in Ontmoetingscentrum Bronveld te Barneveld.
Iedere eerste dinsdag van de maand oefent de Klezmer groep van 19.40 uur tot 20.40 uur. Na de koffiepauze oefent het Rapsodieorkest van 21.00 uur tot 21.45 uur. 
Wil je meer weten over Klezmermuziek, kijk dan op "Klezmer Wikipedia"  
Wil je een keer komen kijken? Dan ben je altijd welkom. Neem van tevoren wel even contact op.

Bij de onderstaande openbare optredens en/of activiteiten bent u van harte welkom om ons Accordeonorkest te komen beluisteren!

 

Besloten Optredens:

Er is niet altijd gelegenheid om ons Accordeonorkest tijdens een optreden te beluisteren; dat komt doordat een aantal van onze optredens plaatsvinden in Instellingen zoals Woon- en Zorgcentra. Deze optredens hebben meestal een besloten karakter en een aangepast repertoire. Met z'n allen maken we er een gezellig optreden van waarin meestal volop meegezongen wordt met de Oudhollandse liedjes en de herkenbare muziekstukken die wij voor de bewoners mogen spelen. Voor boekingen en/of informatie kunt u terecht bij ons secretariaat.